Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DESPRE NOI

Victoria Tour - Travel Booking Agency https://www.victoriatour.ro Victoria Tour este o agentie de prestigiu care ofera turistilor servicii complete pentru vacanta mult visata: circuite intern/extern, grupuri sau individual, zboruri ,cazari,bilete de avion, pachete charter.

Prin solutiile implementate, va punem la dispozitie o platforma de travel online unde in timp real puteti achizitiona orice pachet turistic avand optiunea de plata online cu cardul de credit.

Inspira-te din site-ul nostru. Alege-ti vacanta dupa gusturile, bugetul si nevoile tale.

De 12 ani satisfacerea cerintelor clientilor reprezinta misiunea noastra principala. Le ascultam dorintele si le oferim cele mai potrivite solutii, in conditii de maxima seriozitate si responsabilitate. Urmarim imbunatatirea continua a performantelor si a calitătii serviciilor oferite, pe baza observatiilor si a sesizarilor clientilor. Asiguram toate resursele necesare, inclusiv instruirea si pregatirea continua a personalului, pentru dezvoltarea competentelor profesionale si a abilitatilor de a oferi servicii de cea mai buna calitate.