Setari Cookie
Rezervari / Intrebari
Mobil: +40 729 49 29 69 | Call Center: +40 339 40 10 10
Luni-Vineri: 09-18, Sambata: 09-13, Duminica: Inchis

CERERE DE OFERTA TELEFONIC SAU PRIN EMAIL

Ne puteti solicita oferte in mod direct, prin apelarea numerelor de telefon ale departamentului de CALL CENTER sau ne puteti transmite cererea dumneavoastra prin email, la adresa office@victoriatour.ro.

In cel mai scurt timp un operator VictoriaTour va prelua cererea dumneavoastra de rezervare si va va contacta pentru a va confirma disponibilitatea locurilor sau pentru a va recomanda alta oferta asemanatoare, in cazul in care nu mai sunt locuri libere la hotelul pe care il doriti dumneavoastra.

Nota! In cazul in care optati pentru a ne trimite email, va rugam sa ne precizati urmatoarele detalii despre vacanta dorita: destinatia, hotelul, perioada sejurului, numarul de persoane, varstele copiilor, tipul de masa, tipul de transport (autocar, avion, individual).

REZERVARI ONLINE

Pentru efectuarea unei rezervari online trebuie sa accesati site-ul nostru www.victoriatour.ro.

Pe prima pagina a site-ului, in partea stanga a ecranului, aveti disponibil motorul de cautare pentru oferte. Este necesar sa selectati unul dintre butoanele de interes pentru dumneavoastra – avion, autocar, individual – si apoi sa completati celelalte campuri cheie.

Dati apoi click pe butonul CAUTA.

In functie de rezultatele oferite si de optiunile dumneavoastra, este necesar sa completati campurile si sa apasati butonul confirma datele. Pentru a finaliza rezervarea, apasati butonul rezerva acum.