Hotel Website: www.shotels.gr/accommodation/evina-rooms/

Descriere

Acesta unitate de cazare este construita in stil traditional cretan si a fost renovata in 2018. Ofera spatii de cazare spatioase si primitoare pentru a-i face pe cei care le trec pragul dornici sa revina.


Localizare

„Evina Rooms & Villas” este situat in Gournes Pediados, la doar 15 km est de Heraklion-Creta, iar orasul Hersonissos este la 11 km. Aeroportul International Heraklion este situat la 12 km.


Facilitati hotel

Evina Rooms & Suites ofera o gradina spatioasa si camere cu acces gratuit la internet WiFi.

Toate camerele includ aer conditionat, TV cu ecran plat, frigider, fierbator pentru apa, dus, uscator de par si birou. De asemenea, camerele hotelului sunt prevazute cu dulap pentru depozitare si baie privata.

Piscina se afla in incinta hotelul partener din apropiere, hotel Erato (aproximativ 50 m). Sezlongurile din jurul piscinei sunt gratuite.

Plaja cu nisip se afla la aproximativ 700 m.

Ocazional se organizeaza seri grecesti cu gratar la Hotel Erato (contra cost).

Alte servicii: Informatii pentru inchiriere de masini si biciclete – excursii, schimb valutar, serviciu de spalatorie, serviciu de taxi.


Website

https://www.shotels.gr/accommodation/evina-rooms/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion CLJ-HER Day 6 2022 Blue Air Cluj Napoca - Heraklion; Taxa de aeroport; Avion HER-CLJ Day 6 2022 Blue Air Heraklion - Cluj Napoca; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Evina Rooms and Suites, Creta, Grecia