Localizare: hotelul este situat pe plaja, in orasul Hurghada, la 10 km distanta de Aeroportul International Hurghada. Facilitati hotel: plaja privata, 2 piscine, tenis de masa, teren de tenis, darts, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, snack bar, 4 baruri, 2 restaurante, camera de bagaje. Facilitati contra cost: echipament de tenis, biliard, facilitati de sporturi nautice, parasailing, scufundari, snorkelling, baie turceasca/baie de aburi, masaj, sauna, spa si centru de wellness.
Hotel Website: http://mercure.hotelshurghada.com/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 20% la rezervare -Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata ! Atentie: Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei). Conditii de rezervare: este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului final, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion TSR-HRG Day 6 2023 Timisoara - Hurghada; Taxe de aeroport; ; ; ; Avion HRG-TSR Day 6 2023 Hurghada - Timisoara; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Targu Mures catre Mercure Hurghada, Hurghada, Egipt