Skipass inclus!
See im Paznauntal - Mai mult decât doar vacanţă!

Fermecătoarea aşezare tiroleză se află la o altitudine de 1056 m chiar la intrarea în valea Paznauntal. A fost numită după lacul care a existat aici până în secolul XV. See vă pune la dispoziţie o alternativă foarte bună la vecina Ischgl, dacă vreţi ceva aproape dar totuşi liniştit. Numeroase case de oaspeţi şi cafenele confortabile vă aşteaptă să petreceţi ore plăcute în timp ce spectacole sportive şi folclorice asigură agrement din belşug . Iubitorii de zăpadă nu au oricum de ce se plânge - chiar din centru ajung cu cabina modernă cu 6 locuri direct în domeniul schiabil. Fie la o drumeţie pe zăpadă în peisajul îngheţat, fie la o coborâre accelerată pe diversele pârtii nu veţi duce lipsă de posibilităţi!

See im Paznauntal vă oferă nu doar pârtii dar şi multe activităţi Après-Ski. După o zi la schi după masa chiar lângă pârtii aveţi posibilităţi pentru petrecerea timpului liber. Vă puteţi bucura de exemplu de o băutură la refugiul "Skybar" la 2220 m cu vedere superbă. Sau vă puteţi distra în una dintre nenumăratele discoteci din See şi din oraşele vecine - în "Hühnerstall" , în "Sunny-Bar" sau în "Hexenkessel". Cel care îşi doreşte ceva mai liniştit are posibilitatea să exploreze împrejurimile alegând una din trasee de drumeţii înconjurat de peisaj frumos și astfel să se relaxeze. Pentru o ocazie specială, cum ar fi o nuntă sau o zi de naştere, puteţi alege să faceţi un drum cu cabina Neagră VIP, cu scaune roşii de catifea. Vreţi să rămâneţi în mişcare? Faceţi săniuş pe una dintre cele mai lungi derdeluşuri cu nocturna din Tirol: în domeniul schiabil See de o lungime de 6 km care vă duce până la vale. În anumite seri se organizează la final şi o petrecere animată la restaurantul panoramic, cu DJ.

Cu skipass-ul "See" vă stau la dispoziţie în total 41 km de pârtii cât se poate de bine pregătite şi unele cu înzăpezire artificială şi instalaţii moderne de transport pe cablu. Cea mai lungă coborâre la Rossmoosberg are 7,5 km cu o diferenţă de altitudine de 1410 m. Pe cei cu ceva experienţă îi aşteaptă coborârea Adrenalin cu o coborâre cu o înclinare 75%. În plus diverse pârtii mogul şi un Funpark pentru boarderi mai jos de restaurantul sunt ideale şi pentru schiorii şi snowboarderi mai avansaţi. Domeniul schiabil primitor convinge şi familiile cu pârtiile sale uşoare şi medii de la Medrigalmlift. Pârtia cu nocturnă de la Geigerhang este deschisă pentru voi până la ora 22:00. La Ascherhüttengebiet se află în plus unul din cele mai frumoase domenii cu zăpadă adâncă şi de freeride din valea Paznaun. See im Paznauntal are pregătite momente de neuitat pentru întreaga familie.

Valea Paznaun are multe de oferit pentru practicanţii schi fond: în total dispune de 80 km pârtii schi fond clasic de diferite grade de dificultate. Deosebit de impresionant este pârtia Trisannaloipe din Ischgl spre Galtür care duce printre peisaje frumoase de iarnă şi leagă cele două localităţi. Două pârtii aflate la altitudine Bielerhöhe (până în 2036 m altitudine, 16,3 km lungime) şi Zeinis (până în 1830 m altitudine, 9 km lungime) oferă pârtii în condiţii bune chiar şi primăvara. Paradisul de pârtii schi fond din Paznaun este în mod clar Galtür cu oferte diversificate. De exemplu pârtia Ostloipe de 8 km lungime se întinde din Valzur până în centru Galtür. Reţeaua de schi fond din Galtür a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Mallaun Wellnesshotel See, Valea Paznaun, Austria

Verifica tarife si disponibilitate